لیست اختراعات مهدي طهماسبي
خلاصه طرح اين اختراع به صورت هوشمند اطلاعات چاه ها ، خطوط انتقال ، ورود و خروج و مقدار سيال موجود در مخازن و هم چنين ايستگاه پمپاژ را گرفته و آنها را بررسي و به دفتر مركزي ارسال و سپس تبديل به فايل اكسل مي كند. و در نهايت اين اطلاعات آماده ثبت در سامانه سپتا مي شود. و هم چنين اين اختراع از سرريز شدن مخازن جلوگيري مي كند و كنترل كنتور ها و ثبت دما و جلوگيري از بحرانهاي احتمالي آينده مي كند و كليه اطلاعات را ثبت مي كند و اطلاعات ثبت شده قابل جستجو مي باشند. در حال حاضر در كشور ايران براي ثبت اطلاعات در سامانه سپتا، بايد اطلاعات چاه ها ، خط انتقال ، مخازن و ايستگاه پمپاژ را به صورت دستي جمع آوري نموده و سپس به صورت فايل اكسل آماده و پس از آن در سامانه وارد كرد. دقت اين روش پايين است و داده هاي جمع آوري شده با اين روش قابل اعتماد نيست، هزينه اين روش نيز بالا مي باشد. با دستگاه حاضر تمامي مراحل ذكر شده در بالا، به صورت اتوماتيك و بدون خطا انجام مي شود؛ علاوه بر آن، اين دستگاه اين قابليت را دارد كه مانع از سرريز شدن مخازن و هدر رفتن آب شود ، در نتيجه استهلاك پمپ و هزينه برق مصرفي كاهش مي يابد. هم چنين اين دستگاه قابليت ثبت و كنترل دماي محيط را دارد و حالت استاتيك و ديناميك چاه را ثبت و كنترل و بررسي مي كند
در ماموريت ها و ميدان نبرد بسيار اتفاق مي افتد كه فرماندهان نياز به ارتباط از طريق خط تلفن شهري داشته باشند به همين دليل آنها هميشه نياز به يك دستگاه تلفن دارند تا از طريق خط تلفن شهري بتوانند با مراكز و اشخاصي كه نياز دارند ارتباط برقرار نمايند ارتباط از طريق خط تلفن شهري با استفاده از تلفن صحرايي امكان پذير نمي باشد زيرا تلفن صحرايي هم شمار گير ندارد و هم اينكه در موقع ارتباط با فشردن كليد مكالمه تلفن صحرايي ارتباط برقرار مي شود و به محض اينكه اين كليد رها شود و به حالت قطع برگردد و تماس تلفني را قطع مي كند. دستگاه مبدل تلفن صحرايي به تلفن شهري اين مشكل را حل مي نمايد به اين صورت كه با اتصال خط تلفن شهري و خط تلفن صحرايي به اين دستگاه مي توان هم با خط تلفن شهري و هم با خط تلفن صحرايي ارتباط برقرار نمود خروجي اين مبدل به ورودي تلفن صحرايي متصل مي شود.
اين دستگاه قابليت تسهيل و ايجاد سرعت عمل در كنترل سيستم هاي برقي موجود در محيط سالن هاي برگزاري كنفرانس (و ساير محيط ها) را دارا مي باشد . سيستم هاي برقي مورد بحث سيستم روشنايي، تهويه و ساير وسايل برقي موجود در محيط مي باشد. دستگاه شامل دو بخش مجزا با قابليت ارتباط بيسيم با يكديگر مي باشد يكي از اجزاء بعنوان رابط كاربر بوده و كاربر مي تواند توسط كليدهاي موجود يا برنامه كامپيوتري آن سيستم هاي برقي محيط را كنترل نمايد. بخش ديگر با دريافت فرمان ها نسبت به كنترل سيستم هاي محيط با قطع و وصل جريان آن ها اقدام مي نمايد. يكي از مهمترين مزاياي اين دستگاه افزايش نظم و سرعت عمل در محيط هاي برگزاري كنفرانس مي باشد.
با جلوگيري از اتلاف انرژي در UPS ها كه عمدتا به صورت گرمايي است مي توان به بازده راندمان بالاتري دست يافت اتلاف انرژي در UPS در هنگام تبديل ولتاژ 12 ولتباتري به 220 ولت توسط دستگاه Invverter اتفاق مي افتد در اين ميان حداقل 15٪ انرژي به صورت گرما اتلاف مي گردد از ديگر سو هنگام تبديل ولتاژ 220 ولت به 12.5 و 3/8 ولت توسط پاور نيز ميزان زيادي از انرژي به صورت گرما تلف مي شود. راندمان بهترين پاورها 85٪ و راندمان پاورهاي معمولي حدود 50٪ است. با ورود برق مستقيم باتري به قطعات كامپيوتر و مدارات البته پس از تثبيت جريان و استاندازدسازي و تبديل برخي ولتاژها مي توان از تلفات مذكور جلوگيري نمود در سيستم پيشنهادي ايجاد خروجي 12 ولتبراي ups ورودي 12 براي پاورها مورد نظر است.
دستگاه اندازه گيري سطح و حجم سيالات با كنترل هوشمند و ذخيره اطلاعات
اين سيستم به گونه اي كار مي كند كه هرگاه عابري قصد عبور از عرض خيابان را داشته باشد و وقتي كه به خط عابر پياده نزديك مي شود توسط سنسورهاي حرارتي مادون قرمز PIR كه در محدوده ي خطوط عابر تعبيه شده شناسايي مي شود و اطلاع سنسور از ورود عابر به محدوده ي هدف به سيستم منتقل گرديده و ميكروكنترلر دستور فعاليت را به فرستنده ي راديويي و چراغ راهنماي هشدار دهنده منتقل مي كند و پيام هشدار عبور عبار توسط فرستنده ي راديويي در شعاع مورد نظر پخش مي شود كه اين شعاع با توجه به سرعت اتومبيل ها حدودا 100 متر در نظر گرفته شده است و اين پيغام به صورت مداوم در مدت زماني كه از قبل براي فرستنده تعيين كرده ايم تكرار مي شود تا اينكه عابر از خيابان عبور كند و در پايان سيستم از وضعيت فعال خارج شده و به حال اوليه ي خود باز مي گردد.
موارد یافت شده: 28